söndag 2 februari 2014

ASEA Unity Tour.


Igår var jag tillsammans med ett par hundra andra människor på ASEA-konferens i Göteborg och kan bara konstatera att detta är ett helt otroligt företag. En världsunik produkt som förändrar liv och är starkt patentskyddad, ett ledningsteam som håller världsklass och hela tiden utökas med nya kompetenser.

Det finns inga som helst tvivel på att detta bolag har en långsiktig planering och kommer bli globalt inom de kommande åren, man räknar med 2siffrig tillväxt/år i + 20 år framåt!

Man har byggt en helt ny fabriksanläggning i Utah som har kapacitet att klara detta. Sverige och Norge stod för den snabbaste tillväxten 2013, Nordamerika och Europa är i fokus just nu, bolaget är extremt noga med att allt juridiskt är helt klart innan man går in i en ny marknad och nyaste tillskottet är Finland som nu är öppet och webbsidor mm. är översatt till Finska.

Man har beräknat att 35 miljoner doser ASEA har intagits hittills och vi är nu ca 150 000 kunder och associates, 33 000 tillkom under 2013.
(inte illa för att sälja "saltvatten", eller hur?)

Bolaget har gått med vinst och haft positivt kassaflöde från år 1 trots att man ligger i den översta toppen på bolag som betalar störst del av omsättningen till sina distributörer.

Jag har jobbat med nätverksmarknadsföring i drygt 14år och sett en hel del oseriösa bolag komma och gå, det lätt att köpa lite mjukvara och köra igång ett nätverksföretag, casha hem nåra millar och sen liksom försvinna. Detta har tyvärr gett hela affärsidén med nätverk ett skamfilat rykte och många är rädda för att det ska va nåt "skumt" men faktum är att oseriösa människor och bolag finns i alla tänkbara branscher. Titta på TV en kväll och fundera ett tag över hur "seriös" och trovärdig all denna reklamfilm är.

Jag hörde en gång att en normalbudget för att ligga med en reklamsnutt på ex TV4 ligger runt en miljon/månad, om man funderar på det ett tag behöver man inte va Einstein för att räkna ut att det finns enorma pengar att tjäna för den som engagerar sig i att göra just "reklam" för en produkt. Det geniala med nätverksmarknadsföring är ju att man bara behöver ha reklamutgifter för det som faktiskt blir sålt.

När man själv upplever vad ASEA gör för kroppen är det ju inte ett dugg svårt att stå för denna marknadsföring och jag gör det till 100%. När man sen ser och hör vad den gör för andra blir man ju naturligtvis än mer övertygad.

REDOX-signalering blir allt mer uppmärksammat  i media och inom den medicinska forskningen och att det kanske är brister där som ligger bakom en massa sjukdomstillstånd blir mer och mer troligt.

ASEA är världens enda produkt som förstärker kroppens REDOX-signalsystem, Go Figure;)
http://www.mindyourlife.se/Produkter-f-r-H-lsa---Idrott.html

MIND...Your Health


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar