lördag 12 april 2014

I,ll rest my Case!


Sen jag började marknadsföra  ASEA för drygt ett och ett halvt år sen så har jag några reflektioner, förutom att jag själv upplevt fantastiska förbättringar vad gäller förkylningar och ständiga bihåleinflammationer och dessutom enorm förbättring på syreupptagning och prestation, men kanske det mest anmärkningsvärda är återhämtning och helt enkelt brist på träningsvärk.

Men visst, jag är naturligtvis medveten om att det kan vara placeboeffekt av att jag faktiskt tror på produkten och dess effekter så som det presenterades för mig, tankens kraft är ju en del av mitt jobb.

Nu var det ju så att jag inte trodde ett skit på det i början, men eftersom jag gillade personerna som presenterade det för mig så tänkte jag ju bara att enda sättet att få reda på nåt är ju att testa själv, jag kan väl påstå att jag är en utpräglad empiriker.

Jag kan således acceptera att mina upplevelser är subjektiva och formade av att jag tror, inga problem.

Sen kommer andra människor in i bilden, med fantastiska resultat på alltifrån astma, allergier, psoriasis, mentala problem mm. Är alla blint troende, och i så fall är det bevisligen bra att vara just det;)

Men sen kommer ju skeptikerna in i bilden och jag har inga problem med det, jag var ju själv en, skillnaden är att jag tog reda på fakta.

Det finns några varianter som jag stöter på;

Skeptiker mot allt som är nytt, typ alla lovar massa men det är bluff o båg.
Inga problem med den gruppen, jag tillhör ju den;)  med den skillnaden att jag testar innan jag dömer.

Skeptiker mot allt som inte säljs via traditionella säljkanaler, dvs. allt som säljs via direktförsäljning, denna grupp har oftast inte fattat skillnaden på seriös direktförsäljning och sk "pyramidspel" och drar allt över samma kam. Dom är oftast ovilliga att ta till sig fakta om branschen;
http://www.direkthandeln.org/Upload/Docs/Pressmeddelande_ny_mflag_080812.pdf

Men sen kommer en besvärlig grupp, den näsrynkande besserwissertypen som vet allt och kräver fakta och vetenskapliga studier, och när dom får det så är det alltid nåt fel, inte tillräckligt stor, inte publicerad på rätt ställen, mm. Nu har jag inget problem generellt med detta heller, jag tror på den vetenskapliga metoden helt och fullt. Men det jag har problem med är att man tror att vissa auktoriteter har ensamrätt på den vetenskapliga "sanningen" och värre när denna auktoritet som det hänvisas till alltid är den etablerade läkemedelsindustrin som på nåt sätt är allvetande i dessa personers uppfattning. Historier som Tamiflu och andra rena bluffar som kostat miljarder av skattebetalarnas pengar rycker man enkelt på axlarna åt.

Men folk får ju tro vad dom vill, men jag blir uppriktigt förbannad när de förolämpar min intelligens, jag är efter många års verksamhet i branschen direktförsäljning nämligen extremt noga med att göra efterforskning på det företag jag väljer att jobba för, och så även med ASEA.

Jag har kollat deras story från alla möjliga vinklar och hittar inga luckor utan allt stämmer. Så varför inte ta en tour på nätet då?

Allt började ju med ett alldeles riktigt läkemedelsbolag som hette Medical Discoverys Inc som hade en produkt kallad MDI-P som patentsöktes för behandling av diverse åkommor,
http://www.newsrx.com/newsletters/Biotech-Week/2004-06-02/06022004333455UW.html

http://www.highbeam.com/doc/1G1-118142582.html

Det vart även viss investeringshype.
http://www.siliconinvestor.com/subject.aspx?subjectid=9143

Att ASEAs grundare Verdis Norton gick in i styrelsen och att hela storyn stämmer med alla patent och uppköpsförsöken av Barr Pharmaceuticals mm. går ju att ta reda på .

Att man hade kommit långt med ett FDA godkännande som av olika anledningar inte fullföljdes,bl.a ett omöjligt sk, LD50 test framgår också för den som besvärar sig att följa storyn.

Hur det kom sig att Verdis Norton och Jim Pack valde att istället klassa produkten som "kosttillskott" och gå förbi läkemedelsindustrin som var det självklara valet kan man ju ha olika åsikter om men jag är evigt tacksam att dom gjorde det valet. Så kolla igenom länkarna nedan och tänk själv;) Det som idag är ASEA är alltså en stabiliserad variant av MDI-P

http://www.patentgenius.com/assignee/MedicalDiscoveriesInc.html
http://www.bioportfolio.com/corporate/company/27516/Medical-Discoveries-Inc.html 
http://biz.yahoo.com/e/061114/mlsc.pk10qsb.html
http://us.kompass.com/c/medical-discoveries-inc/us461381/
http://www.thefreelibrary.com/MEDICAL+DISCOVERIES,+INC.+DEVELOPING+A+NEW+WEAPON+IN+THE+WAR+AGAINST...-a018340939
http://www.prnewswire.com/news-releases/medical-discoveries-inc-announces-receipt-of-cystic-fibrosis-pre-clinical-report-on-mdi-p-74148372.html
http://www.prnewswire.com/news-releases/medical-discoveries-appoints-new-directors-56434377.html
http://www.drugs.com/news/medical-discoveries-inc-engages-strategic-advisor-explore-alternatives-5532.html


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar