fredag 9 maj 2014

Hälsofördelar för Alla!

ASEA är verkligen ett vetenskapligt genombrott inom hälsa och välbefinnande.

Vad jag upplever som svårt att ta till sig för många är att det är nåt helt nytt som aldrig tidigare existerat på marknaden för kosttillskott. Vi är ju så vana vid att det skall vara vitaminer, mineraler, antioxidanter och helst komma från exotiska frukter, bär, rötter etc. Och det är naturligtvis inget fel i det, det finns en massa bra produkter inom det segmentet också.

När man då tittar på hur ASEA framställs, genom att processa salt och vatten på elektrokemisk väg är det ju klart att man blir skeptisk. Men faktum är att man finner exakt samma elektrokemiska process inne i våra cellers kraftverk mitokondrierna, när dessa framställer bränslet ATP genom den sk. "Krebs Cykeln". I processen bildas en biprodukt i form av "Redox Signal Molekyler" som visat sig vara mer än en biprodukt, dessa molekyler utgör ett livsviktigt kommunikationssystem mellan cellerna i våra kroppar.

ASEA är världens första och enda produkt som kan fylla på kroppens förråd av dessa molekyler! 16 års grundforskning och starka patentskydd av både process och produkt värnar för att det kommer förbli så inom överskådlig framtid.  


De flesta (inklusive mig själv) har ju aldrig hört talas om "Redox Signaler Molekyler" och tror att det bara är ett marknadsföringstrick, lätt att förstå då det ju finns en massa "mumbo-jumbo" uttryck i reklamfilm och marknadsföring.

En sökning på PubMed ger dock 1160 träffar på publicerad forskning i ämnet så vi kan iaf konstatera att det är ett verkligt forskninsområde.


Ett annat problem är att kunder som testar sätter upp för höga förväntingar, man kanske tror att alla hälsoproblem skall försvinna på en vecka som det gör med Pencillin när man ex. fått halsfluss.

Men ASEA är ju ingen drog eller medicin på det sättet, ASEA hjälper kroppen att hjälpa sig själv på det sätt som den är skapad att göra. Om jag haft obalanser i kroppen i 30år som jag själv haft med ständiga luftvägsinfektioner mm. så kan det ju ta lite tid att "städa upp".

De flesta som använder produkten konstant i 3 mån. upplever dock positiva effekter, själv reagerade jag med en enorm fysisk prestationshöjning och förbättrad återhämtning efter 2 mån.
NYHET!! ASEA har nu använt samma teknologi för att skapa en lika revolutionerande hudvårdsprodukt.

Resultaten är verifierade av det ansedda tyska Dermatest.

RENU 28 är en koncentrerad hudgel som fräschar upp huden över hela kroppen så att den ser hälsosammare och vackrare ut. Den unika redoxsignaltekniken bakom RENU 28 underlättar kommunikationen på cellnivå, vilket främjar förnyelsen av kroppens hudceller.

RENU 28 baseras på exklusiv och kliniskt bevisad forskning som inte finns i någon annan produkt. Produkten är icke-reaktiv och så unik att den ger enastående resultat i kombination med valfri hudvårdsregim.

RENU 28 är en hypoallergen gel som inte täpper igen porerna. Den innehåller inga konserveringsmedel och ger en verkligt hälsosam hud på ett enkelt och naturligt sätt.
Den här unika hudvårdsbehandlingen främjar hudens naturliga föryngringsprocess med hjälp av vår patenterade redoxsignalteknik. Huden får bättre ton och balans och ser yngre ut.


RENU 28 kommer att finnas till försäljning i Europa i mitten eller i slutet av sommaren. Vi återkommer med uppdateringar och information allteftersom lanseringsdatumet i Europa närmar sig.

Så om du vill veta mer om dessa produkter och företaget och
hur du dessutom kan få gratis produkter och t.o.m. starta en egen affärsverksamhet så är du välkommen till Mjölby Budoklubb
på Mån. den 12/5 kl. 19.00. 

                                                                                              

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar